Бойко Борисов пусна нова, по-добра снимка с Тръмп

"Чистосърдечно давам възможност за нови “анализи”, “препоръки”, “тълкувания” и изяви по повод тази снимка"

Бойко Борисов заедно с Доналд Тръмп и съпругата му Мелания

Премиерът Бойко Борисов разпространи нова своя снимка с американския президент Доналд Тръмп, след като предишната предизвика много подигравателни коментари.

Сега Борисов се е снимал с Тръмп и съпругата му Мелания на фона на американското знаме. Той е публикувал фотото във Фейсбук с лаконичния коментар:

"Чистосърдечно давам възможност за нови “анализи”, “препоръки”, “тълкувания” и изяви по повод тази снимка :-) иначе, просто протокол на Белия дом".

Преди два дни премиерът се ръкува в Ню Йорк с Тръмп, като от правителствената пресслужба разпространиха кадър от събитието, на който Борисов е в гръб. Очаквано снимката набра сила в социалните медии, което не се хареса на Борисов.

Преди ден той коментира, че хейтърите и троловете на БСП са направили истерия от снимката. 

"Съжалявам за тази истерия, която се вдигна в България от хейтърите и платените тролове на БСП – Бог ми е свидетел, пък и вие, че по никакъв начин не сме парадирали и не сме казали каквото и да е, освен за това, че съм имал разговори с президента Тръмп. Не ми е целта да се снимаме. На някои може да им е, на мен не ми е. Надявам се това да престане, защото е непродуктивно и по никакъв начин не е добре“, коментира Борисов.

Само няколко часа по-късно обаче той продължи темата с нова снимка.

 

Споделяне

Още по темата

Още от България

Съгласни ли сте влизането на обществени места да става само със сертификат за ваксиниране, преболедуване или тест?