Боно бе подложен на две операции след падане с велосипед

Фронтменът на Ю-2 Боно бе подложен на две операции заради многобройни фрактури след падане с велосипед в Сентръл парк в Ню Йорк, предаде Асошиейтед прес, като се позова на
медицински източник.

Хирургът ортопед д-р Дийн Лорих съобщи в сряда, че в болница в Манхатан на Боно са били направени няколко рентгенови снимки и изследвания. Те са показали лицева фрактура при лявото око, счупване на три места на лявото рамо и фрактура на левия лакът, която е натрошила костта на шест части.

Д-р Лорих съобщи, че в неделя през нощта Боно е претърпял петчасова операция за нараняването на лицето, освобождаване на прещипан нерв и поставяне на три пластини и 18 винта, а в понеделник му е направена още една - заради фрактура на лявото му кутре.

Лекарят каза, че Боно ще се нуждае от терапия, но се очаква пълно възстановяване. По думите на доктора певецът е пострадал, докато се опитвал да избегне друг велосипедист.

Заради инцидента Ю-2 отложиха участието си във вечерно шоу по телевизионния канал Ен Би Си.

Неотдавна Боно се размина невредим, след като от частния му самолет се откъсна врата при захождане за кацане на берлинското летище, припомня АП.

Споделяне

Още от Свят