Борислава Налбантова е новият шеф на "Девин"

Тя има над 22 години управленски опит

Новият изпълнителен директор на "Девин" Борислава Налбантова

Борислава Налбантова е новият изпълнителен директор на компанията за минерална вода "Девин" ЕАД от 1 април 2020 г., съобщиха от дружеството.

Тя се присъединява към компанията през 2010 г. на позицията главен финансов директор. Участва в редица ключови проекти, включително и продажбата на бутилиращата компания от американския инвестиционен фонд "Адвент" (Advent) на белгийската група "Спадел" (Spadel) през 2017 г.

Борислава Налбантова ще води екипа на компанията, който наброява над 500 души в цялата страна.

"Нямам съмнение, че макар и в непредсказуема ситуация като настоящата, всички служители на "Девин" и "Атлантик Дивайн" са мобилизирани и работят за преодоляване на предизвикателствата в тясно сътрудничество с нашите партньори по цялата верига на доставка. Заедно сме предприели мерки за продължаване на работата, за да обезпечим нуждите на крайните ни потребители в тези извънредни времена", казва новият изпълнителен директор на компанията Борислава Налбантова.

Преди да се присъедини към "Девин" ЕАД, тя е заемала мениджърска позиция в консултантското звено на "Прайс Уотър хаус" (PwC) за България за региона на Югоизточна Европа.

От създаването си през 1992 г., "Девин" ЕАД е лидер на пазара на бутилирани води в България. Изворите на водата и мястото на бутилиране се намират в екологично чист район в региона на град Девин, в сърцето на Родопите. От там идва и името на продуктите с марка DEVIN – изворна, минерална и газирана вода. Фирмата е ексклузивен дистрибутор на енергийните напитки Red Bull и плодовите сокове Granini за България.

Компанията е с централен офис в София и разполага със собствена търговска и дистрибуторска мрежа с национално покритие.

От 2017 г. компанията е част от белгийската група "Спадел", което е водещ производител на бутилирана вода в Бенелюкс (Белгия, Холандия и Люксембург) и Франция.

Споделяне

Още от Бизнес