Борисов към младежи: Докато караме втори мандат, ще пораснете и вие

Бойко Борисов сн.БГНЕС

Министрите са на 33-34 години. Така че, докато караме втори мандат, ще пораснете и вие. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов във вторник по време на среща с български младежи и ученици от училищата с български състав от Западните покрайнини, деца от Македония и от югозападните части на България.

"Много войни са имали тука, много сме се били всичките. Сега е време да си градиме региона. За нас е абсолютно важно и Сърбия, и Македония, и Черна гора да влязат в Европейския съюз, да имаме общи магистрали, да имаме възможност да посещаваме археологиите и красотите на всяка една от нашите държави", заяви премиерът в приветствието си.

Срещата му с младежите се проведе в курорта "Св. Константин и Елена". Децата са пристигнали по покана на фондация "Българска памет" и участват в културно-образователен семинар. Борисов им пожела да се порадват на красотите на България.

Над 20 минути премиерът отдели за снимки с тийнейджърите. Той обаче пренебрегна въпросите на варненските медии, като предпочете да даде интервю само на една местна телевизия.

По-рано през деня Бойко Борисов посети Девня, където откри нова производствена линия в местния завод за цимент. Той отскочи и до общината във Варна, където се срещна с кмета на града, с областния управител и с областния лидер на ГЕРБ. Местни медии съобщават, че не са били поканени и съответно информирани за разговорите.

Споделяне

Още от България

Какво очаквате от президента Радев през неговия втори мандат?