Борисов като Цезар: "Идвам, виждам и давам още пари!“

Бойко Борисов, Сн: БГНЕС

"Идвам, виждам и давам още пари", заяви премиерът Бойко Борисов, докато инспектираше строежа на варненския храм "Свети Прокопий Варненски".

В сряда Борисов имаше няколко официални изяви във Варна по повод празника на града. Той инспектира строежа на храм, откри реконструиран участък на булевард и разширена детска градина. Наблюдава и спасително учение.

"Правителството прави много неща за Варна и ще продължи и за в бъдеще", заяви Борисов, цитиран от moreto.net.

По време на инспекцията си в строящи се храм Борисов е държал за ръка малката София, дъщерята на регионалния министър Лиляна Павлова.

Неотдавна ГЕРБ даде 100 хиляди лева за строителството на храма във Варна, но за завършването му са необходими още 1.6 млн. лева.

"Днес даваме 100 хиляди лева и за ловешката църква. Ловешкият владика щял да продава автомобила си. Владика без кола може ли", каза премиерът Бойко Борисов.

"45 милиона лева са за църкви и манастири, заложени са в републиканския бюджет и се дават за строителство и ремонта им", каза още премиерът във Варна.

Премиерът и майката на София срязаха и лентата на продължението на детска градина "Христо Ботев", която е строена през 1949 г. Разширението ѝ сега е за 108 деца.

Споделяне

Още от България