Борисов почти призна, че е дремнал на Нобеловата награда

"Действително съм много уморен. Всяко нещо, което говоря, ми минава през главата. Всяко нещо"

Борисов почти призна, че е дремнал на Нобеловата награда

Премиерът Бойко Борисов индиректно призна, че е подремнал по време на церемонията в Осло по връчването на Нобеловата награда за мир на Европейския съюз. "Имайте предвид, че аз работя много и се уморявам много", заяви Бойко Борисов, помолен да коментира кадрите от церемонията.

 

"Пътят до Осло е три часа и половина, три часа и половина на обратно – седем часа. Още 20 часа съм летял с гражданските полети до Щатите и обратно. Всеки, който е пътувал за три дена на практика до Америка и обратно, знае какво му се случва с биоритмите”, каза Борисов, цитиран от агенция "Фокус".

 

"Действително съм много уморен. Всяко нещо, което говоря, ми минава през главата. Всяко нещо”, каза още премиерът.

 

Церемонията бе уважена от десетки държавни лидери, сред които и българският премиер Бойко Борисов. Официалният запис на церемонията показа Борисов на първия ред, свел глава надолу. Кадърът доведе до дискусии в социалните мрежи дали българският премиер си почива, притворил очи, или се занимава с мобилния си телефон. В друг кадър се вижда, че по време на церемонията премиерът се занимава с телефона си, а холандският му колега Марк Руте хвърля поглед да види какво точно прави Борисов.

Споделяне

Още по темата

Още от България

Защо Слави Трифонов скри имуществото си?