Борисов раздава лика си на фенове, Станишев дарен с флекс

Такава фланелка обеща Бойко Борисов на почитателите си

По-малко от две седмици преди изборите лидерите на двете основни партии и претендентки за първото място по подкрепа на евровота – Сергей Станишев и Бойко Борисов - демонстрират с охота любовта на избирателите към тях.

 

В сряда лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обеща на феновете си от Фейсбук да им изпрати фланелки с лика си. За целта трябвало да му пишат адреса си на лично съобщение и първите 200 души щели да получат възможно най-скоро тениска.

"За всички вас, приятели от Фейсбук, които ми писахте, че искате такава фланелка, екипът ми подготви специално. Желаещите могат да ми пишат на лично съобщение адреса, където да я получат, и ще се постараем да я изпратим на първите 200 възможно най-скоро. С останалите се надявам, че ще се видим при срещите ми в страната. Благодаря ви за подкрепата", написа Борисов в профила си в социалната мрежа над снимка на фланелката му.

Часове по-късно пресцентърът на БСП разпространи съобщение за посещението на лидера на левицата Сергей Станишев в Ловеч: "Сергей Станишев, председател на БСП и президент на ПЕС, посети "Спарки Елтос" АД, производител на електроинструменти. Николай Кълбов, изпълнителен директор на завода, подари на лидерът на БСП нов модел флекс, с пожелание да продължава да се труди усърдно и все така да върши добра работа за хората и страната".

Подаръкът на Станишев е повече от символичен - флексът е емблема на българския жилищен блок, от балконите на който в събота и неделя неизменно се носи острият вой на инструмента.

Споделяне

Още от Евроизбори 2014