Борисов се вайка, че не може да се ожени

Борисов се вайка, че не може да се ожени

След като обиколи през уикенда едни от най-засегнатите от снеговалежите райони и остана доволен от това, което са свършили министрите му, министър-председателят даде пресконференция, на която, освен всичко друго, отново засега темата защо не може да се ожени.

Той заяви пред репортери, че карайки си с джипката, е видял, че министрите от кабинета му и всички други, ангажирани с разчистването, са се справили и се справят чудесно с работата си. Той похвали Лиляна Павлова пред всички журналисти и каза, че тя е била постоянно в бедстващите райони, освен когато е отишла до парламента и разбира се, когато е трябвало да си направи "фъш-фъш": "Да духне малко косата. Те с Мая Манолова... какво толкова правят не знам".

По думите му обаче, докато обикаляла планините, Павлова нямала време за почивка. По повод закачките на Мая Манолова към Лиляна Павлова, че има тен, премиерът се обърна към нея с думите: "Че ти си си църна по рождение, не си се пекла някъде, предполагам".

На въпрос от кореспондентката на Нова телевизия в Смолян къде отива сега, премиерът даде следния отговор: "Кой?... (пауза) Знаеш ли, че от такива като тебе не мога да се оженя (бурен репортерски смях в залата). Само при мисълта, че като тръгна нанякъде, ще ме питат къде отивам...Абсурд...Това ми е най-омразният въпрос". "Къде ти е най-лесно - заради тебе там ше отидем", заключи премиерът накрая.

На подмятане от залата, премиерът изразява надежда, че дано след седмица на тъмно в Смолянско и Кърджалийско има едно хубаво нещо от бедствието - повече бебета. "Ако е така ще ви гасим тока за по една седмица", казва Борисов.

Той обясни също, че "едно е бул. България да чистиш 5 км. Тука са махали, където лятно време е трудно да се качиш".

Преди това на Националното съвещание на партията, което се проведе в Пловдив, той заяви, че ГЕРБ ще подкрепи на местните избори през есента кандидати на Реформаторския блок (РБ), ако те отидат на втори тур, а кандидатите на ГЕРБ останат трети.

Споделяне

Още от България