Борисов сравни ГЕРБ с Реал Мадрид и удари няколко акорда на китара в ефир

"Откровения" в ефир: ”: "Сега ще ми излезе име, и на Вас също, Вие сте омъжена"

Борисов сравни ГЕРБ с Реал Мадрид и удари няколко акорда на китара в ефир

Бойко Борисов каза, че не спи спокойно, откакто не е премиер, защото вижда как сегашното управление срива държавата. ”Виждам как сриват държавата, инфраструктурни проекти загиват, взимат се заеми за заплати и пенсии, които ние трябва да връщаме, налудничави решения”, изброи Борисов причините за безсънието си в неделя пред бТВ. ГЕРБ няма да работят за кворума на едно ”пагубно правителство”, поясни той.

”Няма нито една политика тяхна, която да подкрепяме, за какво да им правим кворума. Задължението за кворума е на управляващата партия. Затова и върнахме мандата на президента - защото не можем да направим кворум. Те са длъжни да си го направят – след като половината от БСП и ДПС не могат да се съберат, а ”Атака” им натри носа, аз няма да крепя коалицията им. Не мога да го правя само, защото те не искат да изрекат, че Местан и Сидеров са в коалиция. Ще пречим на тази пагубна коалиция по всякакъв начин”, каза той.

Борисов изради многократно повтаряните си аргументи защо неговото правителство е било по-добро и от сегашното, и от това на тройната коалиция.

”При управление на тройната коалиция имаше едва 0.8% усвояване на еврофондове, при ГЕРБ бяха усвоени 16 млрд. лева по програми. Преди 2009 г. бяха спрени фондовете, при нас пуснаха всички фондове. Сега пак почнаха да спират парите. Ситуацията е черно и бяло, категорично”, псочи той.

Коментирайки абдикацията на свои депутати към партията на Николай Бареков, лидерът на ГЕРБ определи формацията си като ”ковачница на кадри”. Той каза това по повод настоящия вицепремиер и вътрешен министър Цветлин Йовев, който заемаше ключови постове при управлението на ГЕРБ .

”Вижте и от ”България без цензура” как се радват като вземат някой от нас. Все едно някой от Реал Мадрид да отиде в Левски”, обясни ситеацията Борисов.

Поантата на уастието му в предаването ”Нека говорят” бе съгласието му да посвири на китара в студиото, след като водещата Жени Марчева настойчиво го помоли.

След много кандърми, той излезе със странния ”аргумент”: "Сега ще ми излезе име, и на Вас също, Вие сте омъжена", след което склони да изсвири няколко акорда. Марчева му обясни, че ангелът на мъжа ѝ не е толкова слаб, че да ревнува от това, че Борисов свири в студиото ѝ.

Споделяне

Още от България