BUGARI DOLAZE:

Борисов: "Тежък компромат" е, че ще ходя на концерта на Цеца Ражнятович

Цеца Ражнятович и Бойко Борисов

Опровергавайки сръбското издание "Курир", лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че няма да присъства на концерта на фолк звездата Цеца Ражнятович в Белград по-късно този месец.

 "Това е поредният тежък компромат. Нито знам, че ще има концерт, нито ще ходя, нито ме интересува”, каза Бойко Борисов пред агенция "Фокус".

Според "Курир" Борисов не само ще присъства на концерта, но ще доведе със себе си цяла делегация. Според изданието билетите били купени от българското посолство.

"Освен Бойко Борисов, интерес за концерта са проявили някои от бившите министри, но и членове на настоящето правителство на Пламен Орешарски. Българските политици ще гледат концерта от ВИП ложите, заедно с колеги от Сърбия. Все още не е ясно кои от сръбските политици ще присъстват на концерта, но били ясни отличните отношения на Цеца с премиера Ивица Дачич, но и с президента Томислав Николич", съобщи "Курир".

Борисов е известен като запален фен на сръбския турбо фолк и не крие близките си отношения с някои от иконите му като Лепа Брена и Цеца Ражнятович, които от своя страна също открито му симпатизират.

При посещението си в България миналата година Цеца Ражнятович заяви, че Бойко Борисов ще стане президент на България.

“Когато идвах предния път, Бойко Борисов беше кмет, сега е премиер, а следващия път вероятно ще стане президент, израства", каза Ражнятович.

Тя бе съпруга на покойния Желко Ражнятович – Аркан, който ръководеше паравоенното формирование “Сръбска доброволческа организация”, известна като “тигрите на Аркан” от времето на Слободан Милошевич.

Освен с Цеца Ражнятович Борисов поддържа отношения и с Лепа Брена, която бе поканил в кабинета си в Министерския съвет.

"Бойко е феноменален, неговият мандат ще е много успешен, той ще издигне всичко българско на по-добро ниво", каза Лепа Брена след срещата през 2011 година.

Споделяне

Още по темата

Още от Общество