Борисов за дезертирането на негов депутат към Бареков: Голяма партия сме, има за всички да дадем

Борисов за дезертирането на негов депутат към Бареков: Голяма партия сме, има за всички да дадем

"Голяма партия сме, има за всички да дадем". С тези думи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира решението на бившия шеф на НАП Красимир Стефанов да работи за партията на Николай Бареков, след като напусна парламентарната група на ГЕРБ и се обяви за независим депутат.

"Има да дадем на всички - и на Бареков, и на БСП, голяма партия, голяма организация сме”, каза Борисов пред репортери в петък в отговор на въпрос разочарован ли е от поведението на Красимир Стефанов.

Преди ден лидерът на "България без цензура" Николай Бареков съобщи, че Красимир Стефанов ще помага като експерт на неговата партия.

Бареков освен това обяви, че партията му ще има свой депутат в сегашния парламент, който скоро ще заяви принадлежността си. Той обаче уточни, че не става дума за Стефанов, а за друг депутат от ГЕРБ, който бил "млад и неопитен".

Стефанов е третият народен представител от ГЕРБ, който напусна парламентарната група на Борисов и се обяви за независим. Преди седмицата Борисов се прости и с Владислав Горанов, който обаче предпочете да напусне парламента, а не само групата на ГЕРБ и мястото му ще заеме следващия от партийната листа.

Споделяне

Още по темата

Още от България