"Бош" откри център за обучение по термотехника в София

"Бош" откри център за обучение по термотехника в София

Немската компания "Бош" откри център за обучение по термотехника в централната си сграда в София на 26 септември, съобщиха от компанията.

Компанията, която е на българския пазар вече четвърт век, стартира този иновативен проект, за да отговори на предизвикателствата на пазара.

"Концепцията за сътрудничество между вътрешните отдели на "Бош" и свързаността на предлаганите от компанията продукти и услуги е двигателят за създаването на по-добро потребителско преживяване. В този център може да се видят практически примери каквито са първия котел със стъклен дизайн Condens 7000i и интелигентен терморегулатор EasyControl CT200", заяви Михай Болдижар, генерален директор на българското дружество и представител на групата "Бош" в България.

В новия учебен център на "Бош" са представени широк спектър от продукти, сред които решения за отопление, охлаждане и затопляне на вода, както и домакински електроуреди.

Центърът е оборудван с най-актуалната гама кондензни газови котли и термопомпи на "Бош".

С откриването на центъра за обучение, "Бош" цели да повиши уменията и да създаде квалифицирани и професионални сервизни специалисти. Залага се и на сътрудничество с университетите и дуално обучение на млади таланти в кондензната и термопомпената технология.

"Вярваме, че чрез професионално обучение на инсталаторските фирми и инвестиция в развитието на бъдещите кадри в сектора, ще се повиши качеството на обслужване и доверието на потребителите в предоставяните от нас продукти и услуги", каза Йордан Дочев, ръководител на отдел "Термотехника" на "Роберт Бош" в България.

 

Споделяне

Още от Бизнес

Съгласни ли сте влизането на обществени места да става само със сертификат за ваксиниране, преболедуване или тест?