Брад Пит и Анджелина Джоли се разделят

Най-популярната двойка на Холивуд - Бранджелина, ще се разпадне, пише в. "Сънди таймс", позовавайки се на информация на изданието "Нюз ъв дъ уърлд".

Брад Пит и Анджелина Джоли са подписали необходимите юридически документи, които проправят пътя към раздялата им, съобщава изданието, цитирано в неделя от БТА.

Двамата нямат брак и са заедно, откакто се снимаха във филма "Мистър и мисис Смит" преди 5 години. Съгласно подписаните юридически документи, уреждащи раздялата им, двамата актьори ще запазят всеки един по отделно, сумите, получени от филми с тяхното участие през 5-те години от съвместното им съжителство. Шестте деца на двойката - трите биологични (Шайло, Кнокс и Вивиан) и трите осиновени (Пакс, Захара и Мадокс) ще останат при Джоли. Брад Пит обаче ще има възможността да ги вижда, когато поиска. Шестте деца носят общата фамилия Джоли-Пит.

Адвокати и говорители на актьорите засега не са коментирали новината. Слухове за раздялата на актьорите са разпространявани от година. Според "Нюз ъв дъ уърлд" Пит и Джоли се скарали сериозно по време на вечеря на 6 януари в ресторанта "Алто" в Ню Йорк и това предопределило раздялата им.

Пит организирал вечерята за Джоли, за да се опита да я убеди да се подложи на психиатрично лечение, защото тя страдала от депресия след смъртта на майка ѝ, починала от рак на яйчниците преди три години. Оттогава Джоли отслабна драстично и дори се говори, че е правила опит за самоубийство.

Вечерята в "Алто" продължила 6 часа, Пит не успял да убеди Джоли да се подложи на лечение, двамата се скарали жестоко и решили, че любовната им история е приключила.

Споделяне

Още от Свят

Защо Сотир Цацаров подаде оставка от КПКОНПИ?