Брад Пит си купи къща с пещера

Брад Пит си купи къща с пещера

Холивудският актьор Брад Пит си купил къща с пещера под нея за 1.130 млн. долара в престижния квартал на Лос Анджелис “Холивуд Хилс“, пише британският вестник “Дейли Мейл“ в сряда.

Сградата е построена през 1920 т. и първоначално се е продавала за 2.1 млн. долара, но в последствие цената ѝ паднала почти двойно.

Малкото имение има две спални, две стаи с отделни бани, гостна, бар, гараж и също голяма облагородена пещера, разположена под сградата.

Изданието отбелязва, че актьорът не искал да афишира покупката, тъй като смята да се нанесе в новия си дом без Анджелина Джоли, с която водят съвместен живот повече от пет години, но по последни информации на таблоидите уреждат юридическите формалности по раздялата на имуществото си. То включва пет къщи в Лос Анджелис, дом в Ню Орлиънс и вила в Южна Франция, оценявани на 320 млн. долара. Представители на двамата актьори обаче отричат слуховете за раздялата им

Източник на вестника твърди, че именно в новото имение Пит смятал на спокойствие да обмисли съвместното си бъдеще с Джоли, с която имат три собствени и три осиновени деца.

Споделяне

Още от

Какво очаквате да свърши служебното правителство?