БСП организира протест заради "международните гафове"

БСП организира протест заради "международните гафове"

Александър Симов от Висшия съвет на БСП призова симпатизантите на левицата да излязат на протест пред сградата на Министерския съвет в София.

"Днес в 18 часа призовавам всички, които се чувстват омерзени, отвратени и погнусени от безкрайните лъжи на властта, от катастрофалните ѝ международни гафове, от пълното подчинение на външни интереси, да се съберем на протест пред Министерския съвет", посочи Симов.

"Нека Обитатeлят на МС да чуе какво мислят хората за него, нека да е наясно, че този път няма да му се размине, че този път петното е толкова голямо, че единственото лекарство е моменталната му оставка, оттегляне на Кристалина Георгиева от ЕК и нови избори. Има граници, които не трябва да бъдат минавани. С изключение на участието си в две световни войни, България никога не е регистрирала такава международна политическа катастрофа, която преживя след унизителното гласуване за шеф на ООН. Сега е времето за протест. Организираната престъпна група, която е узурпирала властта трябва да чуе какво мислят хората. 18 часа, пред МС!", пише Симов през личния си профил във Фейсбук.

Споделяне

Още от България