БТК предлага великденско намаление за откриване на телефонни постове

БТК предлага Великденско намаление за откриване или прехвърляне на телефонен пост, както и за откриване на ISDN-BRA. Офертата важи за периода от 25 април до 31 май т.г., съобщиха от компанията.

Клиентите на компанията могат да получат телефонен пост на половин цена, да прехвърлят на свое име телефонен пост срещу 10% от цената за откриване, да преименуват безплатно телефонния си пост, както и да си открият ISDN-BRA пост три пъти по-евтино.

Броят на свободните ISDN-BRA и телефонни постове, които ще бъдат предложени в различните населени места в България, е 435 831 телефонни и 3519 ISDN-BRA поста, разпределени в зависимост от свободния капацитет на регионално ниво. Единственото изключение в промоцията за откриване на нови постове е София, заради интензивните темпове на цифровизация и динамичното развитие на мрежата. Подробен списък със свободния капацитет по региони компанията публикува на интернет - сайта си www.telecom.bg . От понеделник БТК открива и информационен телефон 0 800 18 800, на който гражданите ще могат да получават подробности за предлаганата промоция и условията по нея.

 

Още от Бизнес

Какво се крие зад истерията с "отнемането и продаването на деца"?