БТК пуска предплатени карти

През следващата седмицата БТК ще пусне в продажба предплатени БТКарти - най-новата услуга на компанията, съобщи днес Мария Тойчева, експерт от дирекция "Маркетинг и развитие на услугите" на телекома.

Предплатените карти за телефонни разговори ще са на стойност 2,95 лв., 4,95 лв. и 9.00 лв., продажбата им ще започне в населените места по Черноморието.

Картите могат да се използват от телефонни апарати с тонално набиране. Кодът за достъп до услугата е 08 000 10 801, а след него се избира уникалният номер за достъп, който е под скреч покрието на картата.

Също от тази година БТК въвежда услугата "Зелен телефон 0800" за бизнес клиенти, която може да се използва и от крайни потребители на компанията. Избирането на номера е безплатен за абонат с цифров номер от системата на БТК, а за абонат с аналогов телефонен номер таксата е един импулс за цялата страна. Националната здравно осигурителна каса и компанията "Кока - кола" използват услугата за контакти с потребителите си.

Ако фирмата, която желае да използва услугата на БТК, иска да получи номер от т.нар. златни номера, ще плати 500 лв. без ДДС. Цената на останалите номера е 300 лв. без ДДС.

Още от Бизнес