БТК разширява социалните придобивки за служителите си

БТК възнамерява да запази и разшири социалните придобивки на своите служители, съобщи на пресконференция в Благоевград директорът за връзки с обществеността и корпоративни комуникации на БТК Ясен Гуев.

Той открои здравната застраховка, която ще ползват занапред работещите в компанията. Тя ще важи и за членовете на семействата им и ще покрива разходите за здравно обслужване до определен лимит. В момента се водят разговори със застрахователните компании за избор на най-добрите условия, каза Гуев, цитиран от БТА.

Ръководството на БТК ще запази допълнителното пенсионно осигуряване, столовото хранене, служителите ще ползват с преференции услугите на компанията, ще се организират и детски градини за младите семейства.

Идния месец БТК ще съобщи обобщените данни за изпълнението на програмата за доброволно напускане на компанията.

Ясен Гуев потвърди, че през април, когато стартира дейността си като GSM-оператор, БТК ще предложи цени, които ще бъдат минимум с 20 процента по-ниски от сегашните на пазара. Нашето разбиране е просто - в момента цените на този пазар са едни от най-високите в Европа, особено що се отнася до предплатените услуги, добави Гуев. По думите му в БТК са наясно, че за да се накарат хората да сменят мобилния си оператор, няма друг шанс освен да им се предложат конкурентни цени и честни отношения.

Точните параметри на ценовата оферта на БТК за мобилните телефонни услуги ще бъдат изненада и ще бъдат обявени в максимално последния възможен период преди старта на оператора, каза Ясен Гуев. Според него гражданите, както показват и социологическите проучвания, имат огромни очаквания към това, което компанията ще им предложи, и в БТК не могат да си позволят риска да ги разочароват.

Споделяне

Още от Бизнес