бТВ свали епизода на "Шоуто на Слави" в понеделник

бТВ свали епизода на "Шоуто на Слави" в понеделник

Частната национална телевизия бТВ е спряла епизода от "Шоуто на Слави" планиран за понеделник вечерта. Това стана ясно от надпис, който се появява на екрана, докато тече повторение на старо предаване на шоуто.

"Планираният за днес епизод няма да бъде излъчен, поради несъответствие със стандартите за телевизионно съдържание", съобщава телевзията.

"бТВ прави промяна в програмата си за вечерта на 27 март. В 22.30 ч. ще бъде излъчено повторение на епизод от ”Шоуто на Слави”. Първоначално планираният за днес епизод няма да бъде излъчен, поради несъответствие със стандартите за телевизионно съдържание на неутрална и обективна телевизия като бТВ, която не толерира едностранно представяне в програмите си”, се казва в съобщение на телевизията.

“бТВ и “Седем осми” имат сключен договор за създаване на предаване с развлекателно-информативен характер. Уважаваме професионализма на екипа на “Седем Осми” и опита им в създаване на развлекателни програми. Същевременно bTV Media Group не проявява отношение към политически пристрастия на своите водещи, стига те да не влияят и да не се отразяват на работата им за бТВ", се казва в кратко съобщение на телевизията.

"Шоуто на Слави" се излъчва от понеделник до петък между 22:30 и 23:30 часа.

По-рано в понеделник Слави Трифонов разпространи отворено писмо към бъдещия парламент. В него той дава ултиматум от две седмици на следващия парламент. Според писмото, ако до този срок депутатите не се занимаят с въпросите на референдума, иницииран от предаването, водещият отива пред Народното събрание на протест.

Любопитен момент е, че при първия ултиматум на Трифонов, който бе насочен към предходния парламент, телевизията не реагира по никакъв начин.

Споделяне

Още по темата

Още от България

Как оценявате българската позиция за кризата около Украйна?