”България на гражданите" настоява за единна регистрация на местните избори

”България на гражданите" настоява за единна регистрация на местните избори

Движение "България на гражданите" (ДБГ) настоява за единна регистрация за местните избори. До момента това са заявили още 5 партии от Реформаторския блок и чакаме само решението на ДСБ.

Това е казал пред участниците в сесията на политическата академия на ДБГ Димитър Делчев, секретар на Парламентарната група на Реформаторския блок и председател на предизборния щаб на ДБГ, цитиран от пресцентъра на  партията.

"Искаме хората ни да са достатъчно подготвени и заедно с партньорите от блока да постигнем висок резултат в местния вот", е посочил Делчев. "Реформаторският блок доказа, че заедно сме силни и с всеки изминал избор увеличаваме подкрепата си. Очаквам това да стане и на местните избори", е посочил Делчев.

По думите на депутата от Реформаторския блок Настимир Ананиев разговорите между партиите в блока продължават и се очаква в най-кратки срокове да бъде достигнато до решение за единно явяване на предстоящите избори.

Това е четвъртото обучение на ДБГ под мотото "Модерната дясна кампания - ключ към изборен успех", в която участват и представителите на 23, 24 и 25 МИР в София.

Утре е заключителният семинар, който ще се състои в Стара Загора с представители на регионалните структури на ДБГ в областите Стара Загора, Бургас, Сливен, Пазарджик, Хасково, Смолян и Кърджали. 

Споделяне

Още от България