“Булгартрансгаз” търси ново корпоративно лого

Държавното дружество “Булгартрансгаз” ще се утвърждава като независим национален газопреносен оператор с ново корпоративно лого. Конкурс за избор на такова бе обявен в четвъртък и до 20 ноември компанията ще набира предложения от "иновативни и креативно мислещи" хора, които да предложат нов прочит на профила на газовия оператор.

Условията и реда за провеждането на конкурса са обявени на сайта на дружеството, а победителят в надпреварата ще получи премия от 2 хил. лв. Информация за конкурса е пратена и до всички висши учебни заведения в страната, за да се привлекат повече млади хора за участие.

 

Жури, съставено от представители на "Булгартрансгаз" и дизайнери с професионален опит з изработката на фирмени лога, ще оценяват изпратените предложения. Отделно всички служители на компанията ще могат да дадат своя глас за надпреварващите се проекти и тяхното мнение ще бъде взето предвид при окончателния избор.

 

Конкурсът за ново лого на оператора е етап от разработването на цялостна нова програма за корпоративна идентичност, която да отрази в пълнота стремежа за прозрачна и отговорна работа в интерес на държавата и обществото, допълват от “Булгартрансгаз” и пожелават на участниците "вдъхновение и смелост при демонстрирането на авторски стил".

Споделяне

Още от Бизнес