Чарли Шийн завърши гимназия

Чарли Шийн завърши гимназия

С 30-годишно закъснение лошото момче на Холивуд Чарли Шийн изкара диплома за средно образование от гимназията в Санта Моника и мисли за колеж, което според него ще е "адски забавно" преживяване.

 

Скандалният 48-годишен актьор успял да завърши гимназията, посещавайки само една трета от учебните занятия, разказва уволненият от култовият сериал "Двама мъже и половина" Шийн. Пред TMZ Live той обяснява, че през 1983 г. му оставало малко да завърши гимназията, но се отказал от ученето, за да се пробва в актьорския занаят.

 

"Усещането за нещо недовършено обаче много ме тормозеше. Винаги съм имал този лош навик да не завършвам нещата", каза Шийн. "Родителите ми имаха идея да ходя на лятно училище. А аз им казах: "Има училище през лятото?“. Не можех да си представя нещо по-лошо през първото ми лято на свобода след цялото това време учене. Казах им: "Нека отида на няколко прослушвания. Ако нищо не се получи, ще взема диплома и ще отида в колеж. И тогава получих първата си истинска роля - в Grizzly II: The Concert“, обяснява звездата от "Взвод" и "Смотаняци"

 

Сега Шийн е изключително горд с постижението си: "Може да сложа дипломата на специално място, за да се вижда. Или просто ще я забутам в някое чекмедже. Може би трябва да е в кухнята, не знам още. Но тази диплома е много важна за мен“, допълва актьорът.

Споделяне

Още от Общество