Част от градския транспорт в София ще работи до 1 часа заради Лудогорец – Базел

Част от градския транспорт в София ще работи до 1 часа заради Лудогорец – Базел

Част от столичния градски транспорт ще бъде с удължено работно време в сряда заради мача Лудогорец – Базел от групите на Шампионската лига. До 1.00 часа след полунощ ще работи метрото, както и тролей 2, трамваи 10, 12 и 18 и автобуси 76, 94, 280 и 604.

От 20.45 ч до приключване на мача маршрутът на автобус 75 се скъсява до Военна академия.

Едновременно с това се въвежда временна организация на движението около националния стадион ”Васил Левски”. До края на мача се забранява влизането, престоят и паркирането зад сектор "Г" и сектор "Б" на стадиона.

До 24.00 ч се забранява престоят и паркирането на моста пред стадиона, както и на ул. "Ген. Й. В. Гурко” между бул. “Евлоги Георгиев” и бул. "Васил Левски”, извън местата за платено паркиране "служебен абонамент”.

От 20.45 часа до приключване на мача при необходимост и по преценка на полицията ще се забрани влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по ул. "Ген. Й. В. Гурко” между бул. „Васил Левски” и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”; по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви” между пл. "Орлов мост” и бул. "Черни връх”; по бул. "Драган Цанков” между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. "П. К. Яворов”.

Споделяне

Още от България

Защо Слави Трифонов скри имуществото си?