Част от програмата на арх. Игнатов за София е отворена за идеи от гражданите

Борислав Игнатов

Част от управленската програма на кандидата на "Демократична България" за кмет на София арх. Борислав Игнатов е отворена за предложения и идеи от гражданите. Става дума за планът за дигитализация на столицата. 

В сряда вечерта Игнатов представи официално именно идеите си за дигитализация на градската среда, която определи и като основен свой приоритет.

"С дигитализиране на административните процеси, ще се пестят време и пари, както на самата администрация, така и на всички жители на София. Ще бъде по-лесно да записваме децата си за ясли и детски градини, ще пътуваме по-удобно и бързо, ще прекарваме по-малко време по опашки и гишета, ще живеем по-добре", каза той.

По думите му това е необходима крачка за повишаване качеството на живот на всички граждани, за намаляване на корупцията и развитие на бизнес средата в столицата.

Игнатов и еипът му решили да дадат възможност на всеки столичанин да прави допълнителни предложения и промени в плана за дигитализация, защото според тях "допитването до крайния приемник на политиките е най-правилното решение". Редакции в програмата на Игнатов могат да се правят ТУК

Споделяне

Още по темата

Още от България

Как оценявате българската позиция за кризата около Украйна?