Част от София и с. Мрамор остават без вода във вторник

Заради строежа на сградно водопроводно отклонение на бул. „Черни връх” в софийския квартал "Драгалевци” , във вторник без вода ще са от 9 до 18 часа живеещи в региона, предупредиха от "Софийска вода”

Потърпевши ще са жителите на ул. „Витошка зорница” , ул. „Паиде Судисов” и бул. „Черни връх” от №181 до №185. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури с водоноска на ъгъла на бул. "Черни връх” с ул. „Витошка зорница”.

По същото време ще се извърши и реконструкция на уличен водопровод и подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Алеко Константинов” в с. Мрамор. Потърпевши от липсата на вода в периода от 9:30 до 19:30 часа ще са живеещите в района на улиците "Васил Левски” , "Захари Зограф”, "Росна китка”, "Мичур”, "Кладенчето” и "Върба”. При проточване на работите над 12 часа и за тези клиенти ще се осигури водоноска на ъгъла на ул. "Любен Каравелов” с ул. "Васил Левски”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата, предупреждава водният оператор.

Споделяне

Още от България