Черен джип изкупи местен вестник в Русе заради спонсор на ГЕРБ

Черен джип изкупи местен вестник в Русе заради спонсор на ГЕРБ

"Черен джип изкупи целия тираж на съботния брой на вестник "Утро". Това съобщи на Фейсбук страницата на русенския ежедневник. От медията обещават да дадат подробности за случилото се в броя си в понеделник.

 

Според публикация на заглавията в социалната мрежа в съботния брой на вестника са поместени информации за номинацията на актрисата Мариана Крумова за "Икар", за европейските проекти в Русе, които са били основен акцент в отчета на кмета Пламен Стоилов пред съветниците.

 

Вестникът информирал и за публичната продан на хотелския комплекс "Космополитън". Именно тази новина, според изданието, е причина да се изземе от търговската мрежа броят на вестник "Утро" тази сутрин.

 

Хотел "Космополитън" е собственост на фирма на бизнесмена Красимир Даков, който се смята за най-голям спомоществовател на ГЕРБ в Русенския регион.

 

Според обявление на частния съдебен изпълнител Венцислав Маринов от понеделник започва продажба на части от хотелския комплекс заради задължения по кредити.

 

През последните няколко години в комплекса често се провеждат различни мероприятия на държавни, общински и частни структури.

Споделяне

Още от България

Къде му е мястото на Бойко Борисов?