Черна събота с трупове, пожари и убийства

Трупове, самоубийства в София и Чирпан, убийство в Самоковско и поредният жесток побой с опасност за живота белязаха изминалото денонощие, съобщи пресцентърът на МВР

Новородено на сметище

Новородено беше намерено изхвърлено на боклука в Дебелец, Търновско. Местен жител открил бебешкото трупче на мястото, където сметосъбиращият автомобил изсипвал боклука. Телцето е на момченце, за което не са били полагани грижи след раждането му, установила аутопсия във великотърновска болница. Случаят се разследва.

Труп в река

Труп беше открит във Владайската река, в района на бул. "Войводина могила" в кв. Овча купел в събота сутринта, съобщиха от МВР. Сигналът е подаден от гражданин. При огледа е установено, че трупът е на мъж на около 40 г. Самоличността му засега не е изяснена. Според съдебния лекар по тялото не е имало видими следи от насилие.

Майка на три деца загина в пожар

Майка на три деца, загина при пожар край железопътен кантон в София. Пожарът е възникнал около 4 часа тази сутрин край бул. "Ботевградско шосе" в района на гара Яна, близо до дървени бараки при кантона.

31-годишната жена побягнала от огъня, но най-вероятно се е спънала във включен кабел, излизащ от една от постройките. Тя се опитала да изключи щепсела, но била повалена от токов удар . Спасено е 13-годишно момче, което е било наблизо.

Продължава работата за изясняване на собствеността на постройките, в които живеят самонастанили се обитатели. Предстои проверка и за незаконно включване към електропреносната мрежа.

Син уби майка си в Самоковско

Син уби майка си с удар по главата в дома им в село Райово, Самоковско. 35-годишният В.П. е задържан. Съседите са подали сигнала в полицията, но, когато пристигнали полицаите, 68-годишната жена била открита мъртва в двора на къщата.

Самоубийства в София и Чирпан

Със законно притежаван пистолет “Макаров” край на живота си е сложил 66-годшния Т.И. Той се е прострелял смъртоносно в главата. Бил е открит от съпругата си в дома им.

С изстрел в главата приключи земния си път и 51-годишен мъж в София. Той се е застрелял в главата. Тялото му е било открито малко преди 23 ч. в петък в местност между кварталите "Люлин" и "Захарна фабрика".

26-годишен с опасност за живота

26-годишният младеж е настанен в болница с травма в главата и опасност за живота. Той е пострадал при инцидент пред заведение в столичния квартал “Сухата река”. Двамата братя - Ц. Ж. (22 г.) и Л. Ж. (26 г.) и техни познати празнували. Пред пристигналите на място полицаи по-малкият брат разказал, че към полунощ излязъл, за да премести автомобила си. Тогава видял как от заведението излизат шестима души - две момичета и четири момчета. По думите му, едно от момчетата ударило брат му с някакъв предмет и Л.Ж. паднал на земята.

Причините за побоя се изясняват. Извършителите се издирват.

Споделяне

Още от България