Четири милиона касови бележки в битка за първата награда от НАП

Четири милиона касови бележки в битка за първата награда от НАП

Близо 4 милиона касови бележки за общо 53 млн лв. са регистрирани досега в битката за първата награда от лотарията на Националната агенция по приходите. Късметлията ще бъде изтеглен на 20 декември в ефира на БНТ и ще спечели смарт телефон с четириядрен процесор, две СИМ-карти, 5.3 инча HD дисплей със 180-градуса зрителен ъгъл.

До края на играта НАП ще раздаде общо 65 награди. Всяка седмица ще се връчва по един смарт телефон, всеки месец – 40 инчов смарт 3D телевизор, а голямата награда - лек автомобил, ще бъде изтеглена по Коледа догодина.

От приходната агенция припомнят, че в лотарията може да участва всеки навършил 14 години, който има профил в специалния сайт на играта сайта www.kasovbon.bg и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г., включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност.

Касовите бележки могат да се регистрират и чрез мобилно приложение на НАП и чрез телефона на Агенцията 0700 18700.

От агенцията припомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.

Споделяне
Още от Бизнес