Четири милиона касови бележки в битка за първата награда от НАП

Четири милиона касови бележки в битка за първата награда от НАП

Близо 4 милиона касови бележки за общо 53 млн лв. са регистрирани досега в битката за първата награда от лотарията на Националната агенция по приходите. Късметлията ще бъде изтеглен на 20 декември в ефира на БНТ и ще спечели смарт телефон с четириядрен процесор, две СИМ-карти, 5.3 инча HD дисплей със 180-градуса зрителен ъгъл.

До края на играта НАП ще раздаде общо 65 награди. Всяка седмица ще се връчва по един смарт телефон, всеки месец – 40 инчов смарт 3D телевизор, а голямата награда - лек автомобил, ще бъде изтеглена по Коледа догодина.

От приходната агенция припомнят, че в лотарията може да участва всеки навършил 14 години, който има профил в специалния сайт на играта сайта www.kasovbon.bg и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г., включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност.

Касовите бележки могат да се регистрират и чрез мобилно приложение на НАП и чрез телефона на Агенцията 0700 18700.

От агенцията припомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.

Споделяне

Още от Бизнес

Започна кампанията за предсрочните избори. Ще променят ли нещо те?