Четирима загинаха при кървав инцидент в Германия

Четирима души загинаха, а полицай беше тежко ранен при разиграла се в неделя драма в германския град Льорах, намиращ се в югозападната провинция Баден-Вютенберг, предадоха световните агенции. Пожарникари били повикани заради експлозия и последвал пожар в апартамент, разположен в близост до болницата "Сент Елизабет".

В опожарения апартамент са намерени две тела. Едното е на мъж на средна възраст, другото – на момиче на 3-4 години. По телата са намерени рани от огнестрелно оръжие.

При пристигането си пожарникарите видели въоръжена жена да пресича улицата и да се насочва към болницата. В болничната сграда жената се сблъскала с полицаи и започнала стрелба. След няколко предупредителни изстрела полицаите са простреляли нападателката, която е починала. При престрелката е убит и служител в болницата, а полицай е сериозно прострелян в коляното. Животът му не е в опасност.

До момента не е изяснена връзката на детето и мъжът, открити в опожарения апартамент, с жената-стрелец. Причината за разигралата се трагедия все още остава неизвестна.

Споделяне

Още от Свят

Защо Сотир Цацаров подаде оставка от КПКОНПИ?