Четиристотин гарда за концерта на Енрике Иглесиас

За сигурността на концерта на световните звезди Енрике Иглесиас, Шугабейбс и Соник ще се грижат 400 души, съобщиха в петък от “Мобилтел“, по чиято покана пристигат изпълнителите.

За безплатното шоу по случай 15-ия рожден ден на мобилния оператор на 29 септември ще се влиза през 22 пропусквателни пункта. Те ще бъдат отворени в 16 часа, три часа преди началото на самия концерт.

Децата под 18 години ще бъдат допускани с придружител и с попълнена от него декларация в два екземпляра. Формулярът може да се изтегли предварително  и да се попълни, за да се избегнат струпвания пред пунктовете.

Шест линейки, три пожарни коли и екипи на Гражданска защита ще бъдат разположени непосредствено до зоната за публиката. При нужда, първа помощ ще оказват и 30 доброволци от Българския червен кръст, които ще се движат между зрителите.

В рамките на охраняемата зона ще бъде забранено внасянето на видеокамери и професионални фотоапарати. При наличието на такива устройства, те ще бъдат оставяни за съхранение на гардероб.

Ако вали, се препоръчва носенето на дъждобрани – няма да бъдат допускани големи чадъри, които биха могли да застрашат безопасността на останалите зрители. Абсолютно е забранено носенето на огнестрелно и хладно оръжие, остри и опасни предмети, стъклени бутилки, кенове с алкохолни и безалкохолни напитки.

Препоръчително е в деня на концерта при възможност да се избягва придвижването с лични автомобили, за да бъде улеснен пътният трафик в района.

Споделяне

Още от