ЧЕЗ удължи двойно срока за безлихвено плащане на сметки

От 10 на 20 дни е удължен периодът за редовно безлихвено плащане на сметките за битовите клиенти на ЧЕЗ, съобщиха от компанията. ЧЕЗ предлага удължения срок на безлихвено плащане като част от пакет от мерки, с които да стимулира редовните си клиенти и да им помогне да изплащат задълженията си навреме.

"Това, което научихме през последните два месеца, е, че трябва да слушаме по-внимателно какво ни казват хората и да сме по-диалогични и ориентирани към решаване на техните проблеми. С удължения срок за безлихвено плащане на сметки за електроенергия и с пакета от мерки и поощрения, които подготвяме, се надяваме да подпомогнем домакинствата в тази ситуация на силно свити семейни бюджети и финансови затруднения", заявява Петер Докладал - регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

ЧЕЗ предлага и възможност за разсрочване на плащането на сметките за шест месеца и 10 процента първоначална вноска при сметки над 100 лева. За всички сметки до 100 лв. се предлага разсрочване на две равни вноски по 50 на сто. За периодите на договореното разсрочване няма да се спира електроподаването, уточняват от компанията.

Споделяне

Още по темата

Още от България