Дани Де Вито и Риа Пърлман се разделят след три десетилетия брак

След три десетилетия брак се разделят Дани Де вито и Риа Пърлман

Актьорите Дани Де Вито и Риа Пърлман се разделят след 30 години брак, обяви говорител на актьора, без да посочва подробности за причината, довела до това решение, предаде "Ройтерс" във втарник.

Двамата са женени от 1982 г. и имат три големи деца. И двамата поотделно са известни с ролите си в киното с герои с хаплив език. Партнират си на екран в периода 1978 - 1982 г. в тв комедията "Такси", където Пърлман има поддържаща роля като приятелката на героя на Де Вито. Появяват се заедно на екран и в детския филм "Матилда" през 1996 г.

 

Пърлман е известна най-вече с ролята си на саркастичната сервитьорка Карла Тортели в хитовия комедиен сериал от 1980-те години "Бар Наздраве" (Cheers), за която печели и четири награда "Еми".

 

Де Вито е отличен с "Еми" за ролята на деспотичния диспечър в "Такси", а в момента играе в комедията на FX "Винаги е слънчево във Филаделфия".

 

Двойката са основатели и на телевизионната и продуцентска компания "Джърси Филмс", сред чиито заглавия са филми като "Криминале" и "Ерин Брокович". 

Споделяне

Още от