Дарина Павлова взе награда "Америка" в Рим

Дарина Павлова с наградата "Америка" в Рим в."24 часа"

Дарина Павлова взе наградата "Америка" на фондация "Италия-САЩ", председателствана от сенатора Лучано Д`Убалдо. Италиански медии определят това като "триумф на Дарина Павлова",  съобщи БТА.

От 10 години съпругата на разстреляния бос на бизнес групировката "Мултигруп" Илия Павлов прави в САЩ предаване "Сънувайки Италия". То е за успели италианци в страната на неограничените възможности. По време на предаванията винаги присъствал актуалният президент на САЩ, разказа Дарина Павлова по бТВ. Нейната оценка за американския президент Барак Обама беше: “Той е само добър оратор, говори, но не върши нещата, които трябва да са свършени".

Павлова твърди, че с бившия италиански премиер Силвио Берлускони са само приятели. Според нея той е много различен политик, защото гледал на управлението на държавата като на компания. Павлова представила идеята за предаването първо на Берлоскони.

Церемонията по награждаването на Дарина Павлова е била в аулата на парламентарните групи на Камарата на депутатите на италианския парламент в Рим. Престижната награда връчваха именити личности, сред които оперната звезда Андреа Бочели.

"Погледите на всички обаче бяха насочени към красивата и изключително богата българска бизнес дама Дарина Павлова, свързана със специално приятелство със Силвио Берлускони. Дарина бе удостоена с наградата, изработена от майстора бижутер Джерардо Сако, за постиженията като автор и продуцент на телевизионна програма "Сънувайки Италия", която бе излъчена през миналия сезон по "Рете куатро" (канал от ТВ империята на Берлускони "Медиасет") и разказва за успехите на италианци, живеещи в Щатите, но духовно свързани с красивата си родина.

Многобройна бе групата на близки приятели на Павлова, които бяха дошли да я подкрепят и биваха лично посрещани от нейния пиар мениджър Сандро Рубини. Сред тях бе и митичният Франко Неро.

Последва кратка пауза, колкото за смяна на тоалетите, и среща в хотел "Маджестик", в царството на сицилианския майстор кулинар Филипо Ла Мантия, където бе сервирана вечеря за стриктно подбрани 70 щастливци. Дарина Павлова се представи в дълъг тоалет с цвят на сива перла и изпълни ролята на домакиня на вечерта сред целувки и аплодисменти на присъстващите," се посочва в информацията.

Споделяне

Още от