Дъщерята на италианския премиер изумена от скандалите около баща й

Барбара Берлускони, дъщеря на италианския премиер Силвия Берлускони, е изумена от скандалите около баща си. Това става ясно от първото ѝ интервю, излязло в сряда в италианското издание на списание "Венити феър".

В интервюто 25-годишната Барбара, родена от брака на Берлускони с втората му съпруга Вероника Ларио за първи път говори за скандалите около баща си и за предполагаемата му връзка с 18-годишния модел от Неапол Ноеми Летиция. Барбара признава, че е била изумена, когато е чула тези тиражирани в италианската преса твърдения.

"Бях изумена, като чух това. Аз например никога не съм ходила с възрастни мъже", казва Барбара.

Дъщерята на Берлускони допълва, че един политик не може да си позволи да разграничава личния от обществения си живот. Така тя влиза в очевидно противоречие с баща си, който в разгара на скандалите настояваше за запазване на неприкосновеността на личния си живот.

"Нашите политици са призовани да управлява добре, да помагат на обществото да просперира и да съхраняват ценностите, които обществото споделя и дори, ако е възможно, да правят тези ценности още по-възвишени. Следователно не мисля, че един политик може да си позволи да прави разграничение между личния и обществения си живот", казва Барбара Берлускони.

Тя отрича твърденията, появили се в италиански вестници, че между децата на Берлускони има битка за ръководството на семейното наследство и за компанията "Фининвест", която притежава медийната империя на Берлускони. Барбара е директор на "Фининвест".

По повод развода на родителите си тя казва, че това е доста тежък период и за майка ѝ Вероника Ларио, както и за баща ѝ, и допълва, че и двамата страдат много. Според Барбара майка ѝ възприемала краха на брака си с Берлускони като края на една голяма любов.

Запитана за второто си дете, което роди неотдавна - малкия Едоардо, Барбара признава, че когато споделила с баща си как иска да кръсти бебето, той се зачудил защо не е предпочела да го кръсти на него или да използва други често срещани в рода Берлускони имена като Паоло или Луиджи. Барбара си припомня, че първото ѝ дете - Алесандро, родено преди две години, миналото лято изиграло ролята на обединител на родителите ѝ. Заради внучето си Вероника Ларио и Силвио Берлускони тогава били по-често заедно. Сега според Барбара подобен сценарий няма да се повтори.

Дъщерята на Берлускони признава, че няма намерение за момента да се жени за бащата на двете си деца - Джорджо Валагуца, защото е щастлива с него и без брак. Тя си припомня, че когато се запознала с него, тя била едва на 16 години, а той на 22 години и изобщо не ѝ обръщал внимание, а тя не преставала да тича след него.

Споделяне

Още от Свят