Дъщерята на Майкъл Джексън опитала да се самоубие

Парис Джаксън сн.ЕПА/БГНЕС

Дъщерята на Майкъл Джаксън е била приета в болница след предполагаем опит за самоубийство, съобщи Асошиейтед прес.

Адвокатът на семейството Пери Сандърс съобщи, че 15-годишната Парис се чувства добре физически и получава необходимата медицинска помощ. Той отказа повече коментари около състоянието на тийнейджърката и обстоятелствата, довели до настаняването ѝ в болница.

"Да си на 15 години е трудно, независимо кой си. Особено трудно е, когато загубиш най-близкия си човек", заяви Сандърс, цитиран от Си Ен Ен.

Източници от семейство Джаксън не потвърдиха, че става дума за опит за самоубийство, но един от тях допусна, че това може да е "вик за помощ" от страна на тийнейджърката, отбелязва Си Ен Ен.

Според Ройтерс майката на Парис Деби Роуи е признала в телевизионно предаване, че дъщеря ѝ е направила опит за самоубийство.

Късно снощи Парис е публикувала съобщение в "Туитър" (@ParisJackson), в което пише: "Чудя се защо сълзите са солени", както и цитат от песента на "Бийтълс" Yesterday: "Вчера всичките ми проблеми изглеждаха толкова далеч. Сега изглежда се завръщат, за да останат".

Майкъл Джексън почина презлятото на 2009 г. от свръхдоза от упойката пропофол, поставена му отличния му лекар Конрад Мъри.

Споделяне

Още от Общество

Какво очаквате да свърши служебното правителство?