Дъщерята на Рудолф Джулиани арестувана за кражба

Дъщерята на бившия нюйоркски кмет Рудолф Джулиани беше арестувана за кражба на козметика, съобщи Асошиейтед прес. 20-годишната студентка в "Харвард" Керълайн Джулиани е била видяна как взема пет артикула на стойност над 100 долара в магазина "Сефора" в Манхатън.

Говорител на градската полиция в Ню Йорк каза, че управителите повикали полиция, но след това заявили, че може би няма да предявят обвинения. Органите на реда обаче задържали младата жена за дребна кражба.

След кратък престой в полицейски участък тя е била освободена и се качила на луксозна кола заедно с майка си, без да отговаря на въпросите на репортерите.

Баща ѝ заявил чрез говорител, че случаят е от лично естество и помоли медиите да уважават правото на личен живот на дъщеря му. От канцеларията на окръжния прокурор на Манхатън още не са решили дали ще предявят официално обвинение. Уличената в кражба трябва да се яви пред съда на 31 август.

Керълайн Джулиани е по-малката от двете деца, които бившият кмет има с бившата си съпруга Дона Хановър, телевизионна репортерка и актриса. Смята се, че дъщерята е отчуждена от баща си.

През 2007, когато Руди Джулиани се бореше за републиканската номинация за кандидат-президент, Керълайн се записала за член на групата във "Фейсбук" на поддръжниците на Барак Обама. Впоследствие тя напуска групата и не е правила коментари за президентската кампания. В надпреварата за републиканската номинация Рудолф Джулиани бе победен от Джон Маккейн, който пък отстъпи на Обама на изборите.

Другото дете на Джулиани - 23-годишният му син Андрю - е заявявал публично, че отношенията с баща му са се обтегнали след мъчителния развод на родителите му и новия брак на Джулиани старши.

Споделяне

Още от Свят

Какво очаквате да свърши служебното правителство?