"Депеш мод" окончателно отмениха концерта си в София

"Депеш мод" окончателно отмениха концерта си в София

Легендарната британска ню уейв група "Депеш Мод" окончателно отмени концерта си в София, съобщиха от българската фирма промоутър "София Мюзик Ентерпрайсис".

Мениджмънтът на групата официално съобщи, че групата няма да има възможност да осъществи нито един от осемте концерта, за които беше планирано насрочване на нови дати, поради несъответствия в графика на турнето.

Окончателно отменените са концертите в Атина, Истанбул, Букурещ, София, Белград, Варшава, Рига и Вилнюс.

Връщането на билетите ще стартира от 15 юни (понеделник) и ще продължи до 14 септември (понеделник) на касите на Тикетпро и неговите партньори, от които са закупени. След този срок билети няма да се приемат.

"Депеш Мод" трябваше да свирят в България на 18 май, но концертът бе отменен заради заболяване на вокалиста Дейв Геън. На 12 май фронтменът на групата бе приет в болница в Атина с диагноза остър гастроентерит. По-късно той бе опериран за отстраняване на доброкачествен тумор на пикочния мехур

След възстановяването на Геън турнето на групата продължи, но няма да се състои вторият концерт на британците у нас, след като преди три години събраха над 30 000 души на стадион "Локомотив" в София.

Споделяне

Още от