"Депеш мод" отложиха концерта си в София

"Депеш мод" отложиха концерта си в София

Легендарната британска ню уейв група "Депеш Мод" официално е отложила концерта си в София на 18 май, съобщиха за Мediapool от фирмата промоутър "София Мюзик Ентерпрайсис".

Към момента от мениджмънта на групата не са съобщили дали концертът, който бе планиран да се проведе на националния стадион "Васил Левски", отпада окончателно или ще бъде насрочена нова дата.

От "София Мюзик Ентерпрайсис" съобщиха, че феновете, които са си купили билети, трябва да ги запазят за евентуална следваща дата. Към момента не е обсъждана възможността за връщане на билетите.

Това щеше да бъде второто шоу на британците у нас, след като преди три години събраха над 30 000 души на стадион "Локомотив" в София.

Във вторник фронтменът на групата Дейв Геън получи сериозен пристъп на гастроентерит (възпаление на стомашно-чревния тракт) малко преди да се качи на сцената в Атина и незабавно бе откаран в болница. Групата отложи и концерта си в Турция, който трябваше да се състои тази вечер.

Провалени са и насрочените прояви в Румъния, Сърбия и Хърватия. Те трябваше да са съответно на 16 май в Букурещ, 20 май – Белград, и 21 май в Загреб.

Споделяне

Още от Свят

Какво очаквате от президента Радев през неговия втори мандат?