Депутатът националист Магдалена Ташева: 30 хил. престъпници напират към България

Магдалена Ташева

"Никога няма да се извиня, че съм казала една истина”. Това заяви пред bTV депутатът от "Атака” Магдалена Ташева, която бе нарекла в свой коментар сирийските бежанци "сган” и "канибали”.

"Аз давам кадри, после правя коментар. Сигурна съм, че съм употребила тези думи, но съм показала какво те вършат”, отсече Ташева, която по професия е журналисти и води свое предаване по телевизия "Алфа" на партия "Атака".

Според нея не е необходимо всички до един нелегални имигранти у нас да станат канибали, за да ги наречем такива, а разпространяването на кадри с "бременни мюсюлманки” било проява на лош вкус.

По думите на Ташева имигрантите у нас не били бежанци, а "убийци", които търсят надежда".

Ташева заяви още, че 30 000 престъпници, осъдени на смърт, тръгват към Европа след бягства от затвора и според нея голяма част от тях са се насочили именно към България. Тя не уточни дали и малките деца и бебетата са престъпници, избягали от затвора.

В отговор на разпространената от вътрешния министър Цветлин Йовчев информация, че четирима сирийци са потенциална заплаха за националната сигурност, тя поиска министърът да каже как ги разпознава като потенциално опасни. "В кълбо ли гледа? Те пристигат без документи и това не е случайно”, заяви Ташева.

Според депутата от "Атака” това, което се върши от институциите в момента, е "меко казано, предателство”.

"Смятам, че цялата каста, която ръководи в момента различните институции в държавата, може да бъде обвинена в държавна измяна”, каза депутатката, но направи уговорката, че без да е юрист, смята, че има достатъчно доказателства срещу изменниците.

Националистката каза още, че "политиката на отваряне на вратите за тази ислямска маса” е била започната още от бившия вътрешен министър Цветан Цветанов. По думите ѝ президентът Росен Плевнелиев е "най-големият фен на тези пришълци”.

Споделяне

Още по темата

Още от България

Къде му е мястото на Бойко Борисов?