Депутати дават на прокуратурата Богоев и Велчев заради скандала с детската болница

По 10 стотинки от стойността на всяка порция картофки от детското меню на Макдоналдс, продадени от 12 до 20 ноември, ще отиват за благотворителност. Акцията е по повод Световния ден на детето в Макдоналдс, който се отбелязва на 20 ноември за трети път от веригата за бързо хранене.

На тази дата водещият на "Стани богат" и "Биг брадър" Ники Кънчев, шоумените от "Сблъсък" Иван и Андрей, както и олимпийските ни шампиони Румяна Нейкова, Мария Гроздева, Николина Щерева, Армен Назарян и др. ще продават в заведението на Макдоналдс на столичния ллощад "Славейков".

В Световен мащаб ва кциите ще се включат дамската група Дестъни чайлдс, тенис звездите Винъс и Серена Уилямс, актрисите Брук Шийлдс и Лара Флин Бойл и още много световни знаменитости ще дадат отпечатъци от ръцете си, които ще бъдат продадени на благотворителен търг.

Очакванията са акцият ана Макдоналдс да събере 20 млн. долара, които ще отидат за подкрепа на децата в нужда. В България събраните средства ще отидат в помощ на децата с онкохематологични заволявания в специализираните отделения на болниците в София, Пловдив и Варна, както и за столичното СОУ "Луи Брайл", където учат деца с нарушено зрение.

Споделяне

Още от България

Колко време давате на новия парламент?