Деца и Румен Радев украсиха елха в президентството

Празнична елха в президентството на "Дондуков" 2 украсиха в петък децата, подпомагани от благотворителната инициатива "Българската Коледа", заедно с държавния глава Румен Радев и съпругата му Десислава Радева.

"Коледата ни зарежда с много доброта. Дава ни много вяра и надежда, носи ни мечти. Мечти във всяко едно детско сърце. Най-искрено Ви пожелавам да бъдете здрави и още по-добри, да имате усмивки по лицата си, които да сияят както елхата, която украсихте“, приветства Радев децата, техните родители и лекарите от детски клиники, присъстващи на церемонията.

"Наближава Коледа - един от най-светлите и най-красивите празници. Благодаря ви, мили деца, че ни помогнахте заедно да украсим нашата коледна елха. Искам най-искрено да ви пожелая да бъдете още по-добри, да имате усмивки по лицата си, които да сияят както елхата, която украсихте, да носите много радост на вашите родители, най-вече да бъдете здрави, да не спирате да мечтаете и да сбъднете всичките си мечти", пожела на децата президентът Радев, цитиран от пресслужбата си.

В коледното тържество за малчуганите са се включили актьорите Юлиан Вергов, Владимир Пенев, Владимир Карамазов, куклената актриса Слава Рачева и детската вокална група "Бон-Бон".

Споделяне

Още от България

Съгласни ли сте влизането на обществени места да става само със сертификат за ваксиниране, преболедуване или тест?