Деветте спектакъла на ONE DANCE WEEK ще могат да се посетят с общ билет

Деветте спектакъла на ONE DANCE WEEK ще могат да се посетят с общ билет

Месец преди началото на международния танцов фестивал ONE DANCE WEEK, който започва на 17 октомври в Пловдив, организаторите пускат в мрежата на Eventim фестивален пас - ONE DANCE WEEK Festival Pass, даващ достъп до всички спектакли от програмата. Цената на пропуска е 40 лв. за всички девет представления, въпреки че остава и възможността всяко да се посети отделно срещу 10 лв. Събитията от съпътстващата програма на фестивала са с вход свободен.

Деветте хореографски творби в международната програма на ONE DANCE WEEK разказват девет различни истории, използвайки изразните възможности на танцовото изкуство - различни техники на движение, физическия инструментариум на тялото, като средство за създаване на сценични образи, фокус, музика, сценография.

 

ONE DANCE WEEK започва съществуването си през 2008 г. като първоначално се случва в София под наименованието Sofia Dance Week. Следвайки генералните политики за децентрализация на културния живот, екипът на форума подкрепи кандидатурата на Пловдив за културна столица на Европа 2019.

Споделяне

Още от Общество