Динко от Ямбол: Малко набих служителя си

снимка БГНЕС

“Който краде, ще яде бой. Бил съм го отвлякъл, бил съм го таковал… Малко съм го бил за това. И тебе да те хвана да крадеш, и на теб ще ти прехвърля керемидите“, коментира “ловецът на бежанци“ Динко Вълев от Ямбол пред бТВ по повод ареста му за нападение срещу негов служител.

Преди два дни полицията го задържа по сигнал за побой. Ден по-късно той бе пуснат. Медиите съобщиха, че Динко помислил, че работникът му краде нафта и започнал да го бие. Шишетата с източеното гориво обаче и днес са в базата, а работниците отричат да са свидетели на случилото се.

Казват, че битият Красимир Кръстев работи при Динко Вълев от 4 години и досега конфликти между двамата не е имало. Работникът е с лека телесна повреда – насинено око, охлузвания по коленете и гърба.

Потърпевшият твърди пред разследващите дори, че е станал жертва на опит за отвличане. Той обяснява, че е прехвърлял гориво от камион на фадрома.

Динко вече е обвиняем и за подбуждане към дискриминация, насилие и омраза, основани на народност и етническа принадлежност, а през април приятелката му го обвини, че я е пребил от ревност.

В петък Динко Вълев не изрази съжаление, че се е саморазправил със свой работник и дори се закани, че такава ще бъде съдбата на всеки, който краде.

Споделяне

Още по темата

Още от България

Одобрявате ли изгонването на 70 руски дипломати?