"Дискордиа" извърши над 1500 международни курса за последните 10 дни

Всички 700 камиони на компанията са в експлоатация и доставят стоки от първа необходимост

"Дискордиа" извърши над 1500 международни курса за последните 10 дни

Една от бързо развиващите се транспортно-логистични компании "Дискордиа" съобщи, че камионите ѝ са изминали над 2.2 милиона км и са направени над 1500 международни доставки за последните 10 дни.

Въпреки извънредното положение в цяла Европа с много ограничения и сложни пропускателни процедури, компанията работи на пълни обороти и изпълнява всичките си доставки, сред които и на стоки от първа необходимост.

Към момента "Дискордиа" разполага с действаща флотилия от над 700 камиона от последно поколение, всички от които са в експлоатация. 

"В "Дискордиа" осъзнаваме важността на транспортните услуги и ще направим всичко възможно да запазим темповете си на работа, за да могат както клиентите ни, така и потребителите като цяло да разполагат с всички необходими стоки и материали", казва изпълнителният директор и собственик на компанията Христо Христов.

Той благодари на целия екип и на шофьорите за техния професионализъм ивисоко чувство на отговорност в тази извънредна ситуация.

Компанията е предприеластриктни мерки за безопасности справяне с Covid-19. Осигурени са всички необходими предпазни средства на екипа, а камионите минават през регулярна цялостна дезинфекция.

"Дискордиа" продължава да обслужва всички свои бизнес клиенти, като извършва международни превози от и до Европа.

Споделяне

Още по темата

Още от Бизнес