Добрата новина: "Бойко гощава Старчески дом с агнета"

Добрата новина: "Бойко гощава Старчески дом с агнета"

Щедростта и човещината на премиера Бойко Борисов намират отражение на страниците на пернишкия всекидневник "Градски вестник". На тях е посветена следната дописка, поместена на първа страница на изданието и носеща заглавието: "Бойко гощава Старчески дом с агнета":

"Премиерът Бойко Борисов гощава Старчески дом с две агнета. Те са изпратени като подарък за 19 октомври на бабите и дядовците от Дома за възрастни хора в Радомир, носещ името на Св. Иван Рилски, по случай патронния му празник", пише в дописката.

"Гощавката с агнешката мръвка, дарена от премиера, ще се състои на следващия голям празник – Димитровден, когато е Денят на Радомир", уведомява авторът на текста, за да насочи фотоапаратите на репортерите към събитието, когато му дойде времето.

"Освен агнетата, за Деня на Свети Иван министър председателят е изпратил и поздравителен адрес до обитателите на социалното заведение", продължава публикацията.

"Петъчният празник в Старческия дом започна с водосвет за здраве и по-спокойни дни. За настанените в дома възрастни хора имаше и концертна програма. Пред уважилите празника гости , сред които заместник-кметът на общината в Радомир Любка Димитрова, беше направена презентация с историята на създаването на дома и живота в него", завършва "добрата новина".

Споделяне

Още от България