Доган: Господ да изчисти душите на мразещите ни

Доган: Господ да изчисти душите на мразещите ни

Лидерът на ДПС Ахмед Доган призова привържениците си за молитви за душите на онези, които ги мразят, християните да се присъединят без страх към движението, защото изборите били изпитание.

“Колективната молитва е най-мощното средство за общуване с Господа. Нека да помолим Всевишния да изчисти душите на тези, които ни мразят. Да ги направи по-добри. А нас да ни предпази от изкушението да им отвърнем с омраза. Това е голямото послание, което ви давам, уважаеми братя и сестри“, каза Доган, включвайки се в традиционна молитва и курбан в асеновгдския квартал “Долни Воден“, цитиран от пресцентъра на партията в неделя.

По думите му силният човек трябва да бъде търпелив.

”Толерантността е велико завоевание на човека и най-вече на демокрацията в България. Трябва да се пази като зеницата на окото ни. Но въпреки всичко тези избори са голямо изпитание за ДПС и за Пловдив-окръг. Това, което успяхме да направим последните четири години, предполага да имаме по-голяма подкрепа. Вече един депутат и един министър не са достатъчни за вас. Направете така, че да има поне двама, ако искате поне трима. Но поне двама, за да запазим и развием тези позиции”, допълва Доган, който преди дни заяви, че властта е в неговите ръце и той определя порциите на финансирането в държавата.


“Има една формула да елиминираме предпоставките на страха, уважаеми братя и сестри, голямата цел е – нека да дадем нашия принос, разширявайки участието си като ДПС. Призовавам християните също, елате при нас. Няма да ви е страх. Заповядайте в ДПС. Това е решението на загадката. По равно мюсюлмани и християни, представете си каква сила е за България в Европейски мащаб“, заявява ДПС-лидерът пред около 10 хил. привърженици.

Според него ДПС е формулата за успешността, сигурността и най-вече “бъдеще, което гарантира бъдещето на нашите деца“

“ДПС е сила, която отваря нови портали във вашето съзнание за нови очаквания, нови оценки и самооценки. Аз ви препоръчвам, особено на младите, яхнете това ДПС и го превърнете в смисъл на вашия живот в България и Европа. Няма да съжалявате”, заяви Доган.

Той посочи като основна цел на ДПС в региона получаването на 500 000 гласа, като поиска подкрепа и от християните "с поне още 500 000 гласа".Водачът на листата на ДПС в Пловдив-област Джевед Чакъров заяви, че ДПС се стреми да бъде гарант за стабилност на европейското бъдеще на страната. Той добави, че във всички области и всички общини в страната ръководеното от него министерство на околната среда и водите имало най-много инвестиции в сравнение с останалите министерства.

Споделяне

Още от България