Доган: Никоя партия няма такъв "дълбинен, интимен контакт с избирателя"

Доган: Никоя партия няма такъв "дълбинен, интимен контакт с избирателя"

"Нито една партия няма този дълбинен, интимен, фундаментален контакт с избирателите си", заяви в сряда лидерът на ДПС Ахмед Доган по време на митинг в гр. Дулово.

Така той вероятно показа, че изявлението на заместника му Лютви Местан в Джебел

"Ние сме единствената партия, която може да се разбира със своите избиратели без думи, защото владеем езика на любовта", не е спонтанно изпусната реплика, а целенасочено послание.

На същия митинг в Джебел, проведен във вторник, обаче блесна друг депутат от ДПС – Ремзи Осман, който заяви по адрес на лидера на "Атака": "Пука ми на оная работа какво ще каже Волен".

В речта си пред електората в Дулово Доган отправи и другото ключово послание – че има заплаха нов "Възродителен процес".

"ДПС стана знак за сигурност, че някои явления преди 20 години няма да се повторят", каза той.

По думите му ДПС е "код за сигурност, носител на новото в политиката, действаща ценностна система, която привлича младите хора", предаде БТА.

В изказването си той поиска и прошка за "евентуалните грешки, допуснати в управлението.

"Ние трябваше пътьом, вървейки, да се учим и на политика, и на административна култура и на отговорности", каза лидерът на ДПС, но подчерта, че "извървеният път е правилен" и отново поиска подкрепата на избирателите.

Доган определи изборите за депутати в европейския и в национален парламент "един и същ избор на два етапа" и призова избирателите за пълна мобилизация.

Споделяне

Още по темата

Още от ИЗБОРИ 2009

Какво очаквате от президента Радев през неговия втори мандат?