Доклад отново плаши с масовата миграция във Великобритания

Неконтролируемата имиграция във Великобритания ще доведедо недостиг на питейна вода, до препълнени училища, до несмогващи да се справят с пациентския поток болници и до нуждата от стотици нови градове, които да приемат нарастващото население. Тези констатации се съдържат в нов доклад, цитиран от британския в. "Дейли телеграф".

Докладът е на неправителствената организация Сивитас. В него се предупреждава, че всеки положителен ефект от миграцията би бил малък в сравнение с негативните последици.

В документа се припомня, че нетната миграция на година е 225 000 души. С това темпо населението на Великобритания може да нарасне с 20 милиона души през идните 50 години, като този растеж ще се дължи почти изцяло на миграцията, прогнозира докладът.

Последиците ще се усетят в цялата страна. Една от тях ще е нуждата от въвеждане на режим на водата на някои места. Може да има недостиг на жилища, препълнени класни стаи и болници. Масовата миграция може да се окаже и бреме за обществения транспорт, се предупреждава в проучването.

Споделяне

Още от Европа

Какво правителство е добре да има сега?