ДПС е заплаха за човечеството, обяви Патриотичният фронт

Съпредседателят на ПФ Валери Симеонов. Сн. БГНЕС

Патриотичният фронт (ПФ) осъди поведението на Движението за права и свободи от петък, когато групата демонстративно пренебрегна едноминутното мълчание в памет на жертвите от масовото избиване на арменци по време на Първата световна война и напусна пленарната зала.

Съпредседателят на ПФ Валери Симеонов заяви от парламентарната трибуна в сряда, че поведението на ДПС е арогантна проява на безчовечност и липса на морал.

"Затова питаме напусналите: какви сте вие, дами и господа от ДПС, кои сте и на кой кумир се кланяте, кого представлявате? Че не представлявате българския народ, известен със своята човечност и състрадание, знаем отдавна. Така ДПС свали окончателно своята маска и показа озъбеното, дивашко лице на една антибългарска и антиевропейска организация", заяви Симеонов.

"ДПС вече се намира доста далече назад, някъде между мрачното и кърваво Средновековие на Османската империя. Затова ПФ ще продължи борбата си ДПС, за да бъде извадено от властта. Защото ДПС е вредно не само за България и българския народ, но и за неговите наплашени избиратели. То е и заплаха за човечеството", заключи Валери Симеонов.

Споделяне

Още по темата

Още от България

Какво трябва да се направи, за да се ваксинират повече хора?