ДПС тръгва ”уверено” към местните избори

Карадайъ: Ксенофобията, омразата, агресията, празните обещания трябва да спрат

Мустафа Карадайъ, сн. Пресцентър на ДПС

В местните избори ДПС ще заложи на кандидати, които знаят, че властта служи за решаването на проблемите на хората, заяви лидерът на движението Мустафа Карадайъ, който внесе лично документите на партията в ЦИК.

”Тръгваме уверено, с достойни кандидати, които ще спечелят изборите с ясна визия и програма за развитие на общините и кметствата за качествено по-добър живот на българските граждани. Нашите кандидати имат капацитета и волята да създадат условия за икономически растеж и развитие на общините и регионите за подобряване на живота на хората и за осигуряване на сигурност в утрешния ден“, коментира той.

Карадайъ обясни, цитиран от пресцентъра от ДПС, че местната власт е най-близо до хората и затова местните изори са изключително важни и изискват отговорно отношение и поведение.

"Ксенофобията, омразата, агресията, празните обещания трябва да спрат. Нека предстоящите избори са арена за битка на програми и платформи за развитие и икономически растеж на общините и регионите, за създаване на по-добри условия, за инвестиционния климат, за инвестициите в тези общини, за да има развитие, за да има бъдеще в регионите и населените места“, призова Карадйъ.

От понеделник ДПС започва консултации с регионалните си и общински структури за утвърждаване на кандидатите си.

Карадайъ коментира, че успех за ДПС ще е затвърждаване на досегашните позиции на партията.

”Да, ние на Централния съвет, който проведохме преди лятната ваканция, взехме решение и определихме, че за нас целта е запазване на сегашните позиции в местната власт и разширяване на участието на ДПС в местната власт“, каза той.

Споделяне

Още от България